Arktisessa luonnossa

Traditional Hotel Kultahovi sijaitsee ikivanhojen kulkureittien varrella ja on luonteva tukikohta Saamenmaan kävijöille. Pohjois-Norjan rannikko on mukavan päivämatkan päässä samoin kuin monet Pohjois-Lapin luontokohteet Kansallispuistoista aktiivisiin Luontokeskuksiin. Hotellista käsin pääset kalastamaan, metsästämään, valokuvaamaan, patikoimaan, hiihtämään tai vaikka melomaan – omia reittejäsi noudatellen tai järjestetyillä retkillä. Varmaa on se, ettei sinun tarvitse kulkea massan mukana, vaan saat löytää aivan omat, uniikit luontoelämyksesi. Kaikessa rauhassa.

Inarin 8 vuodenaikaa

Lappi mainitaan usein kahdeksan vuodenajan maana. Pohjoisessa eletään kiinteässä yhteydessä luonnon kanssa ja siksi myös vuodenaikojen..

Lue lisää »

Inarijärvi

Inarijärvi, inarinsaameksi Aanaarjävri, on pinta-alaltaan Suomen kolmanneksi suurin järvi. Järvi tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet kalastajalle.

Lue lisää »

Lemmenjoki

Suomen suurimmassa kansallispuistossa vaihtelevat vanhan mäntymetsän verhoamat jokilaaksot, karut tunturimaisemat ja laajat jängät.

Lue lisää »

Kevon luonnonpuisto

Kevolla luonto on jylhää ja kasvillisuus karua tundraa ja tunturikoivikkoa tai paljasta rankametsää. Kanjonimaisen rotkolaakson pohjalla virtaa Kevojoki.

Lue lisää »

Inarinpolku

Reittiä pitkin kuljettiin ennen kesäksi Varankivuonolle kalaan. Myös moni inarinsaamelainen isäntä teki näin ja sillä aikaa vaimo lapsineen..

Lue lisää »

Pohjois-Norja

Ruijan rannoilla voi jylhien maisemien ihastelun lisäksi kokea myös luontoelämyksiä. Syvänmeren kalastusta, lintukallioita ja piskuisia..

Lue lisää »


Toteutus SuniSoft Oy