Sisällä saamelaiskulttuurissa

Traditon Hotel Kultahovi on yksi maailman parhaita kohteita, jos haluat tutustua paremmin saamelaisten, koko Euroopan ainoan alkuperäiskansan kulttuuriin. Saat eteesi herkullisen annoksen historiaa  ja koet myös nykypäivää – saamelaisia arvioidaan olevan Suomen, Venäjän, Norja ja Ruotsin pohjoisosien muodostamalla kalottialueella noin 75 000. Saamelaisuus on elävä, monimuotoinen kulttuuri, jonka tuntemus on rikkaus meistä jokaiselle.

Inarinsaamelaiset

Inarinsaamelaiset ovat asuttaneet Inarijärven ympäristöä ikimuistoisista ajoista lähtien. Perinteisiä elinkeinoja, kuten kalastusta ja poronhoitoa..

Lue lisää »

Siida

Saamelaismuseo ja Ylä-Lapin luontokeskus tarjoaa elämyksellisen tietopaketin saamelaisen alkuperäiskansan sopeutumisesta elämään äärirajoilla.

Lue lisää »

Sajos

Saamelaiskulttuurikeskus Sajos nousee samaan pihapiiriin Kultahovin kanssa. Kulttuurikeskuksessa pääset tutustumaan saamelaisten..

Lue lisää »

Inari Eellim -ohjelmapalvelut

Tradition hotel Kultahovin ja sen yhteistyökumppaneiden omat Inari Eellim -ohjelmapalvelut on suunniteltu ja toteutettu saamelaisen kulttuurin..

Lue lisää »


Toteutus SuniSoft Oy