Euroopan huipulla

Tradition hotel Kultahovi sijaitsee Inarissa, Euroopan huipulla. Inarista on hyvät yhteydet myös muualle Saamenmaahan sekä Pohjois-Norjaan. Ylä-Lapin luonto puhuttelee vierailijaa sykähdyttävän tavalla arktisen karulla kauneudellaan.

Alueella on lukuisia elämyksellisiä aktiviteetteja, joiden avulla tutustut luontoon ja kulttuuriin tekien ja kokien. Inari myös on saamelaiskulttuurin keskittymä ja tarjoaa mahdollisuuden tutustua Euroopan ainoan alkuperäiskansan kulttuuriin ja historiaan sekä omatoimisesti että ohjattujen retkien ja teemailtojen avulla.

Siida

Saamelaismuseo ja Ylä-Lapin luontokeskus tarjoavat elämyksellisen tietopaketin saamelaisen alkuperäiskansan sopeutumisesta elämään..

Lue lisää »

Sajos

Saamelaiskulttuurikeskus Sajos nousee samaan pihapiiriin Kultahovin kanssa. Kulttuurikeskuksessa pääset tutustumaan saamelaisten alkuperäiskansaan..

Lue lisää »

Saamenmaan kylät

Inarin ja Utsjoen alueella on eläviä saamelaiskyliä, elämyksellisiä kulttuurikohteita ja upeita luonnonmaisemia. Inarista käsin voi tehdä päiväretkiä helposti…

Lue lisää »

Pohjois-Norja

Jäämeren viileä kauneus, karunkomeat vuonomaisemat sekä pikkuiset kalastajakylät houkuttelevat matkailijoita Ruijaan, Norjan..

Lue lisää »

Aktiviteetit

Aktiviteeteissa pääset toiminnallisesti kokemaan unohtumattomia elämyksiä luonnossa ja oppimaan lisää kulttuurista. Kultahovin omien..

Lue lisää »


Toteutus SuniSoft Oy