Tradition Hotel Kultahovi

Kokonaisuus viehättää vierasta, joka vaatii lomansa sisällöltä paljon. Upein mahdollinen sijainti Juutuajoen partaalla, kansainvälisesti merkittävä saamelaiskulttuurin keskittymä sekä mahdollisuus kokea arktisen alueen oikea henki aktiviteeteissa ovat tekijöitä, jotka puhuttelevat ainutlaatuisuudellaan. Tradition Hotel Kultahovi on itsessään kokonainen kohde, josta yksikään vieras ei lähde ilman uutta, syvempää ymmärrystä Euroopan ainoasta alkuperäiskulttuurista.

Perheomisteinen, Inarin kirkonkylässä sijaitseva Kultahovi on perustettu jo vuonna 1937. Kuusikymmenluvulla paikkakunnalle hotellia emännöimään tullut Maija meni naimisiin inarinsaamelaisen miehen kanssa ja siitä lähtien Nikulan perhe on emännöinyt ja isännöinyt hotellia. Kultahovin toiminta-ajatus perustuu Nikulan sisarusten, Heikin ja Kaisun, haluun tarjota vierailleen jotain ainutlaatuista ja aidosti alkuperäistä sekä lisätä tietoisuutta Inarin ja koko saamelaisalueen rikkaasta kulttuuriperinnöstä.

Voit tutustua hotellin tiloihin ja palveluihin oheisessa valikossa.

Perinnehotelli

Kultahovin päärakennuksessa sijaitseva perinnehotelli on rakennettu 1956 alkuperäisen sodassa tuhoutuneen matkailumajan tilalle.

Lue lisää »

Koskihotelli

Koskihotelli sijaitsee päärakennuksen välittömässä läheisyydessä Juutuajoen rannassa. Hotellissa on 16 saunallista, laadukkailla materiaaleilla.

Lue lisää »

Ravintola Aanar

Ravintola Aanar on maineikas, lappihenkinen ruokaravintola, jonka raaka-aineet hankitaan suoraan alueen kalastajilta, poromiehiltä…

Lue lisää »

Juutua lounge & bar

Ravintolamme laajennusosassa sijaitsee mukava takkabaari, jossa talvisin lämmittää puutakka. Kesällä täältä on hienot koskinäkymät, myös ulkoterassilta….

Lue lisää »


Toteutus SuniSoft Oy