Perinnehotelli

Kultahovin päärakennuksessa sijaitseva Perinnehotelli on rakennettu 1956 alkuperäisen sodassa tuhoutuneen matkailumajan tilalle.

Olemme aloittaneet syksyllä 2014 hotellin remonttiprojektin, jonka ensimmäinen vaihe, 19 huonetta, saatiin päätökseen joulukuussa 2014. Nämä huoneet ovat nyt täydellisesti remontoidut Perinnehotellin historia-teeman mukaisesti. Suunnittelussa lähdettiin tutkimaan Lapin matkailurakentamisen historiaa, jälleenrakennuksen aikaa  ja myös alkuperäisen Inarin majan sisustuksia. Valitsimmekin huoneisiin näiden aikakausien suomalaisia design-klassikoita, joista osa löytyi myös alkuperäisestä 30-luvun hotellistamme. Myös pintamateriaalit valittiin samoin. Huoneiden seiniltä löydät myös tarinoita hotellin ja Inarin matkailun historiasta. Värivalintamme perustuvat inarinsaamelaiseen lapinpukuun, joten hotellissa on keltainen ja musta-vihreä kerros.

Kesäkuussa 2015 saimme päätökseen myös projektin viimeisen vaiheen, jolloin punaisen käytävän 10 huonetta valmistuivat käyttöönne!Tästä voit katsoa lisää kuvia huoneistamme »

Perinnehotellissa on yhteensä 29 huonetta, joissa jokaisessa on kaakeloitu pesuhuone, radio, tv, vedenkeitin ja puhelin. Hotellin asukkaiden käytössä on myös viihtyisä takkahuone sekä internet ja kirjasto. Kaikissa huoneissa on myös ilmainen wlan-yhteys.

Varaa huone »


Toteutus SuniSoft Oy