Ravintola Aanaar

Arktinen luonto on jutun juoni, kun puhutaan Kultahovin ruoasta:
Lautaselle makuelämyksiä tuovat esimerkiksi pohjoinen metsämustikka, jokivarsilla kasvava väinönputki, Inarinjärven siika tai Jäämeren kuningasrapu. Pohjoiset upeat raaka-aineet ovat Kultahovin keittiön intohimo, jonka inspiraatio tulee ympäröivästä luonnosta ja kulttuurista. Tule sinäkin toteamaan, kuinka maarianheinä korvaa vaniljatangon jälkiruoissa ja miten siian lyhyt matka järvestä lautaselle todella tuntuu makuhermoissa. Keittiömme etsii jatkuvasti uusia raaka-aineita lähialueelta jalostettavaksi lautaselle.

Ravintolatilasta avautuu kuvankaunis näkymä Juutuanjoelle, jonka pinta helmeilee kesäiltaisin eri väreissä auringon paistaessa ylävirran puolelta joen pintaan. Kesäisin joessa olevan kalakameran kautta pystyt tutustumaan Juutuan kalojen elämään. Vuonna 2012 remontoidussa ravintolassamme  on 110 paikkaa ruokailijoille. Ravintolaamme on samalla avattu uusi Juutuan oleskelubaari,  jossa voi seurata kesäisin kalakameraa isolta ruudulta ja nauttia talvisin kotoisasta takkatulesta

Ruoka

Aanaar on kuuluisa tasokkaasta ruoastaan, johon käytetään hienoja ja puhtaita paikallisia raaka-aineita. Kalat ostetaan suoraan..

Lue lisää »

Viinit

Hyvä viini näyttää kauniilta, tuoksuu puhtaalta, maistuu hyvältä ja maun jälki, ilo pysyy suussa ja mielessä pitkään. Hyvän viinin syntymiseen..

Lue lisää »

Musiikkitapahtumat

Ravintolassamme järjestetään säännöllisin väliajoin erilaisia musiikkitapahtumia. Inarin kulttuuritapahtumien festariklubit toimivat meillä saamelaisartistien keikat tarjoavat monenlaista musiikkia….

Lue lisää »

Näyttelyt

Ravintolassa voit tutustua Kultahovin ja Inarin alueen matkailun historiaan. Näyttelyissä pääset tutustumaan tarinoihin Belgian kuningas..

Lue lisää »


Toteutus SuniSoft Oy